Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Приз Володимир, користувач 1ua
Володимир Приз
Тема: Переможна серія «Вентури+» триває
Приємно футбол дивитися, але не менш приємно і читати про нього – якщо, звичайно, пишуть про те, що рідна команда стала лідером у другій групі, що у команди Смоліного «Шахтар» виграла з рахунком 3:1, ще раз підтвердивши зростання свого рівня – адже минулого сезону обидві зустрічі з цією командою завершилися поразками.

Зате зараз смолінцям не доводилося розраховувати не те що на перемогу, а навіть на нічию. Відкривши рахунок, смолінці добре роздратували наших хлопців, після чого один з кращих нападників «Вентури+» Олександр Бестаченко послав м’яча у сітку противників. Наступний гол забив Володимир Краузе. Зрозуміло, що програвати смолінцям аж ніяк не хотілося, а новомиргородці саме увійшли у смак і продовжували рватися до воріт. Під час одного з таких моментів Олександр Бестаченко, як-то кажуть, заробив пенальті. Коли до м’яча підійшов Олег Яровенко, стало зрозуміло, що одна команда пенальті заробила, а отримала у свої ворота – інша. Загальний рахунок - 3:1.

6 червня на центральному стадіоні Новомиргорода у рамках обласної спартакіади відбудеться зустріч ФК «Вентура+» з ФК «Ятрань» (Новоархангельськ). Для глядачів передбачені всі умови – в тому числі й столики з шашликами.

До речі, до Дня журналіста головний тренер «вентурівців» Віктор Туз від імені усієї команди пообіцяв колективу редакції у подарунок перемогу з перевагою у два голи. Випадків, коли б спортсмени не виконали своїх обіцянок, на нашій пам’яті ще не було. Тому шановні новомиргородці, приходьте – ми поділимося своїм подарунком!

Олена БЕЛІНСЬКА, 'Новомиргородщина'

3 червня 2010


1


  Закрити  
  Закрити